Close

055 5331899 info@autovanzeist.nl

Welkom bij Auto van Zeist, de JAC dealer voor Midden-Nederland

De JAC e-S2 is de voordeligste, rijk uitgeruste en volledig elektrische SUV in Nederland

JAC Motors: Better Drive – Better Life

Dat is waar JAC Motors voor staat. JAC Motors is een Chinees automerk waarvan de oorsprong ligt in 1964, Hefei. Het bedrijf heeft wereldwijd al een enorm modellenaanbod, waarvan er één nu ook zijn intrede doet in Nederland. Het eerste model dat JAC in Nederland voert is een compacte SUV, ofwel crossover: de e-S2. Standaard rijk uitgerust, betaalbaar en kwalitatief erg goed, mede door de joint-venture die ze hebben met Volkswagen, die inmiddels 75% aandelen bezit.

Grote vermogensreserve

JAC e-S2 is een auto met een behoorlijk bereik voor een zeer aantrekkelijke prijs. Met één lading kunt u tot 250 km rijden en als de constante snelheid niet hoger is dan 60 km / u – tot 300 km. Tegelijkertijd is de maximale snelheid 132 km/u. Je kunt een elektrische auto met 80% per uur opladen met een speciale lader, terwijl normaal opladen 5-8 uur duurt (met een wallbox). De auto is uitgerust met een lithiumbatterij met een vloeistofkoelsysteem, wat de levensduur van de batterij positief beïnvloedt. De lithiumbatterij van Samsung heeft een capaciteit van 39 kWh.

Stijlvol elektrisch

De JAC e-S2 is een ware ‘Lifestyle’ auto. Hij is gemaakt voor mensen die hun grenzen verleggen en houden van avontuur. De JAC geeft je nieuwe energie, nieuwe spirit. Niet eerder heb je een crossover zo ervaren. De bouw van deze elektrische bolide is slank maar toch krachtig. De styling is strak en stijlvol, maar óók sportief. Ontsnap van het alledaagse. ‘Better Drive, Better Live’.

Comfortabel

De Jac e-S2 biedt plaats voor 5 personen plus bagage. Riant achter het stuur zittend kun je vanuit je comfortabele lederen stoel jouw weg bepalen. Het infotainmentdisplay geeft je alle informatie die je wilt. Daarnaast beschikt de auto over automatische airconditioning, stoelverwarming voorzijde en Bluetooth. Met de 250 liter kofferbak kun je comfortabel op reis.

Veiligheid en zekerheid voorop

De JAC e-S2 heeft  uitstekende actieve en passieve veiligheidssystemen. De carrosserie van de auto bestaat uit een groot gedeelte uit hoogwaardig staal en biedt betrouwbare bescherming voor jouw als bestuurder en de medepassagiers. De Jac e-S2 is uitgerust met moderne en veiligheids- en hulpsystemen, zoals het ABS-systeem, EBD-systeem, Isofix,  de parkeerradar voor en het bandenspanningscontrolesysteem TPMS. Manoeuvreren op smalle parkeerplaatsen is nu wel heel eenvoudig dankzij de 360° camera, deze herkent alle obstakels.

Uitvoering en prijs

Op dit moment is de JAC e-S2 leverbaar in één uitvoering, maar dan wel gelijk een heel rijk uitgeruste uitvoering.

Consumentenprijs: € 29.900

All-in rijklaarprijs: € € 30.650

Private Lease

meer informatie

Proefrit of offerte

Wilt u de JAC e-S2 in het echt beleven? Of wilt u een offerte ontvangen?

vraag proefrit aan vraag offerte aan

Technische gegevens

 • Totale afmetingen (L x B x H) (mm) 4135 x 1750 x 1560
 • Vermogen 85 kW (114 pk)
 • Wielbasis (mm) 2490
 • Leeggewicht (kg) 1460
 • Maximale hellingsgraad ≥30%
 • Top snelheid 132 km/u
 • Actieradius 240 km – 300km
 • Batterij capaciteit: 39 kWh
 • Batterij type: SAMSUNG ternary lithium batterij
 • Acceleratie tijd: 0-50km/u ± 4,5s
 • Acceleratie tijd: 0-100km/u ± 12 sec
 • Zitplaatsen 5
 • Koffer 250 liter
 • Oplaadtijd AC Laden 0-100%: 8u*
 • Oplaadtijd DC Laden (snelladen): 40min.*
 • Oplaadtijd gewoon stopcontact: 17.5u*

*AC Laden: Minimale laadtijd bij een wallbox met een spanning van 230 V en een stroom van 32 A (7,4 kW; 1-fasig) of met een spanning van 400 V met een stroom van 32 A (11 kW; 3-fasig). DC-laden of snelladen: Minimale laadtijd bij een publiek DC-laadpunt met een spanning van 400 V en een stroom van 150 A (60 kW). Extra: De waarden hebben betrekking op een nieuwe accu bij een omgevings- en starttemperatuur van 23 °C zonder ingeschakelde extra nevenverbruikers, zoals stoelverwarming, displays en airconditioning.