Close

055 5331899 info@autovanzeist.nl

Autoverzekering

 • PATENT OP ZEKERHEID

  Mitsubishi biedt u de Mitsubishi Autoverzekering.
  Bij de ontwikkeling zijn wij uitgegaan van de meest uitgebreide dekking die er op dit moment wordt aangeboden. Vanuit deze uitgangspositie is Mitsubishi nog een stap verder gegaan om u als Mitsubishi-rijder, in het onverhoopte geval van diefstal of schade, tegen alle ongemakken te beschermen. Wij kunnen u deze unieke autoverzekering tegen een uitzonderlijk scherpe premie aanbieden. Ontdek zelf de vele zekerheden die u heeft als u eenmaal heeft gekozen voor de Mitsubishi Autoverzekering.

 • AANTREKKELIJKE PREMIE

  De Mitsubishi Autoverzekering is niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product, maar kent bovendien een zeer aantrekkelijke premie. Als Mitsubishi-organisatie zijn wij in staat schadereparaties via ons eigen dealernetwerk snel en efficient uit te voeren zonder dat daar een derde partij aan te pas komt. De besparingen die hieruit voortvloeien, komen u direct ten goede in de unieke combinatie van een uitgebreid pakket zekerheden tegen een ongekend lage premie.

 • 3 JR. NIEUWWAARDEDEKKING BIJ AANSCHAF VAN EEN NIEUWE MITSUBISHI

  Mocht uw nieuwe auto onverhoopt gestolen worden of total loss raken, dan kunt u bij Mitsubishi een nieuwe auto uitzoeken. U kunt in dit geval het volledig verzekerde bedrag (de oorspronkelijke aanschafwaarde) + 5% besteden bij uw Mitsubishi-dealer voor een nieuwe Mitsubishi. Pas na 3 jaar zal er een afschrijvingsregeling worden toegepast. Een hele geruststelling.

 • 3 JR. AANSCHAFWAARDEDEKKING BIJ AANSCHAF VAN EEN GEBRUIKTE AUTO VAN AUTO VAN ZEIST B.V.

  Heeft u een gebruikte auto bij Auto van Zeist B.V. aangeschaft en wordt deze gestolen of raakt deze total loss, dan kunt u tot 3 jaar na de aanschaf een andere gebruikte auto uitzoeken bij Auto van Zeist B.V. De Mitsubishi autoverzekering vergoedt de oorspronkelijke aanschafwaarde die u voor uw auto heeft betaald.

 • STANDAARD VERVANGEND VERVOER IN NEDERLAND EN HET BUITENLAND

  Na een ongeval met, of diefstal van uw auto, verstrekt Mitsubishi autoverzekering vervangend vervoer. Deze dekking geldt zowel in Nederland als in het buitenland.

 • NO-CLAIMKORTING TOT 78%VOOR U EN UW PARTNER

  Bij Mitsubishi autoverzekering bouwt u snel een no-claimkorting op die kan oplopen tot liefst 78%! Deze korting is bovendien ook nog eens van toepassing op uw 2e auto of de auto van uw partner indien deze ook bij Mitsubishi Autoverzekering wordt ondergebracht. Zo profiteert u maximaal van de extra zekerheden en de lage premie.

 • GEEN VERLIES NO-CLAIMKORTING

  Een ongeluk zit in een klein hoekje dat bij veel verzekeraars grote gevolgen heeft voor de opgebouwde no-claimkorting. Kiest u voor de Mitsubishi Autoverzekering, dan heeft u geen verlies van no-claimkorting in geval van diefstal, poging tot diefstal en bij schade door een aanrijding met een voetganger of fietser buiten uw schuld.

 • STANDAARD RECHTSBIJSTANDSVERZEKERING

  Met de dekking voor rechtsbijstand kunt u erop rekenen dat wij eventuele schade die is toegebracht aan uw auto, voor u verhalen, evenals de persoonlijke schade veroorzaakt door een ongeval. Deze dekking is standaard opgenomen in de Mitsubishi Autoverzekering. Bij veel verzekeraars dient u hier extra voor te betalen.

 • RUITSCHADE

  U heeft een eigen risico van € 150,- bij ruitschade. Laat u de schade repareren door Auto van Zeist B.V. dan vervalt het eigen risico volledig.

 • 24-UURS SCHADEHELPLIJN

  In geval van schade kunt u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een beroep op ons doen. U belt 020 – 851 2277, en wij helpen u snel weer op weg. Of het nu gaat om het melden van schade, advies bij het invullen van de schadeformulieren of het regelen van vervangend vervoer. Alle schade worden bovendien snel en efficiënt door ons afgehandeld zonder dat u daar verder omkijken naar heeft.